Conference League

Βιεϊρίνια: «Χάσαμε ευκαιρίες και το πληρώσαμε»

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα του «Δικεφάλου» από την Κοπεγχάγη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως πρέπει να το ξεπεράσουν και να πάνε παρακάτω, ανέλυσε τις φάσεις των δύο γκολ των Δανών και ζήτησε να δουλέψουν για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν ήταν αυτό που είχαμε δουλέψει, δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά πάλι χάσαμε. Να το προσπεράσουμε, νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στην πρώτη σέντρα, δεν ξέραμε αν βρήκε το πόδι την μπάλα ή όχι και δεχτήκαμε το γκολ.

Μέχρι το ημίχρονο δεν βρήκαμε τον εαυτό μας. Από την στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε φάσεις. Υπάρχουν ένταση και νεύρα, γιατί παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν βρίσκεις το γκολ. Νομίζαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο 90λεπτο, αλλά δεν νικήσαμε».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, θέλαμε να τελειώσουμε την πρόκριση. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, να δουλέψουμε αύριο για το παιχνίδι την Κυριακή, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x